Clean & Modern Layout, Hazel is packaged with awesome features, unlimited customizability, built-in mega menu, full WooCommerce design integration, and a super clean design, for minimal lovers.

OUR CONTACTS


PO Box 16122 Collins Street West Victoria 8007 Australia
(+23) 345 322 233

Children’s Psychomotricity Centre Pisa, project

Interior Design, Space planning

HomeChildren’s Psychomotricity Centre Pisa, project

The centre is located inside a historic factory building. Two glass swing doors separate the outside from the double-height entrance hall, that becomes unserviceable in winter, due to the heat loss outwards and upwards.
The project involves a closed, wave shaped dry wall structure that inhibits the passage of cold air towards the children’s play and sleeping rooms. Two ceiling windows will filter the skylight from the roof window.
The remaining space can easily be set up as a play area for children during the day and for yoga classes in the evening, due to the panel curtains that hide both the blackboard for drawings and a small closet, delimited by the new plasterboard structure.

Tag: Interior Design, Space planning
Categoria: Interior Design

0
0
image
https://www.susanneratschiller.it/wp-content/themes/hazel/
https://www.susanneratschiller.it/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/web/htdocs/www.susanneratschiller.it/home/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off